Vaalipäivän lähestyessä on jo päästy ennakkoäänestyksen alkuun. Onko sillä merkitystä, äänestääkö ennakkoon vai "oikeana" vaalipäivänä? Ehkä ei, kunhan käy äänestämässä. Ennakkoon äänestämällä varmistaa, ettei jää äänestämättä, jos on vaikka kipeänä vaalipäivänä. Mutta jotenkin juhlallista on käydä äänestämässä varsinaisena vaalipäivänä, ainakin minun mielestä. Mutta toivon, että jokainen käy äänestämässä omaa ehdokastaan!! Jos minä olen ehdokkaasi, niin muista numeroni 26.

Lehtikirjoittelu kunnallisesta päätöksenteosta on kiihtynyt, ehdokkaita haastatellaan ja pommitetaan asiasta jos toisestakin. Viitasaarella selvästi eniten ollaan kiinnostuneita ehdokkaiden mielipiteistä Kirkkosaari-asiaan ja Pihtiputaan ja Viitasaaren kuntaliitos on houkuttanut jonkun putaalaisen jopa hieman viitasaarelaisia kiristämään Seudun heittoloota-palstalla. Uhataan kuntaliitoksen ottavan takapakkia joka kerta, kun siitä täällä Viitasaarella puhutaan... aika mielenkiintoinen tapa edistää kuntaliitostahan olisi sellainen, ettei puhuta laisinkaan kyseisestä aiheesta, hmm. No se ei varmaan ole ajankohtainen asia, ei väkisin.

Entäs se Kirkkosaari? En osaa kyllä vielä sanoa juuta enkä jaata. Haluan saada lisätietoa hankkeesta, ennen kuin päätän mitä mieltä olen. Toisaalta olisi surku jättää hanke ikuiseksi haaveeksi, että mitäs, jos olisi rakennettu ? Mutta toisaalta, kuinka suuret kustannukset siitä hankkeesta tulee kaupungin maksettavaksi? Kuka tietää. Tutkitaan ja katsotaan.