Niin on kesä hurahtanut työharjottelun (oikein virallisesti sehän on kyllä työssäoppimista eikä harjottelua..) merkeissä. Viikon päästä alkaa peruskoulu ja minua jänskättää keskimmäisen lapsen kouluunlähtö...vaikka hyvin se menee kuitenkin.
Pappa on jo  ostanut koulunaloittajalle uuden repun, joka näyttää liian suurelta lapsen selässä, miten se onkin niin liikuttavan näköinen. Kännykkä on hommattu ja siihen on tallennettu vain 3 nimeä, jotka lukutaidoton eppu osaa tunnistaa alkukirjaimista: isi, äiti ja Jyri- isoveli.

Työharjottelu on mennyt hyvin, työkaverit K- Supermarketissa ovat loistavia tyyppejä. Ja nyt kun on jo oppinut perusasiat kaupassa, niin päivät rullaavat ilman jatkuvaa kyselyä. Mutta ainahan päivät ovat erilaisia kuitenkin, onneksi. Näyttötehtävät on suoritettu jo lähes kaikki, ilman suurempia vaikeuksia.

Mutta on tuo opiskelu ilman lomaa se verran vaatinut, että nyt odotan jo todella paljon minun ja miehen  tulevaa
yhteistä Turkin lomaa syyskuussa! Kohta teen aamukamman...enää 6 viikkoa lähtöön!

Oi ihana elokuu, tulisipa vielä lämpimiä ja pimeitä iltoja! Tiedossa on ensi viikonloppuna viime kesänä aloitettu perinne naisten kesäinen saunailta ystävän luona Keihärinkoskella. Ja sitä edellisenä päivänä tuttavapariskunnan häät. Ja jokakesäinen savusaunassa kylpeminen ystäväperheen Lokakylän mökillä on vielä tekemättä. Loppuuko kesä kesken??