Huoh,pitkä päivä työharjottelussa takana ja huomenna menemme töihin aamukuuteen. K-Supermarketin avajaiset on ylihuomenna ja kaupassa alkaa olla melko hektiset viime hetken valmistelut käsillä. Aivan uskomaton homma on tuon kokoisen kaupan tuotteiden hinnoittelussa, hyllyttämisessä sekä kaikkien hintojen tarkistamisessa. Siis olemme tarkistaneet ja tarkistaneet...mutta onpahan mukavampaa olla kiireessä kassalla kun tietää, että hinnat löytyy! Tänään meillä oli myös Veikkaus-koulutusta, voi hitsin pitkävedot ja vakiot.. Veikkauskonetta en ole ennen käyttänyt. Koulutus oli pätevä ja nyt ei kyllä enää hirvitä lotonteko ollenkaan.

Olen niin iloinen Jutta Urpilaisen valinnasta SDP:n puheenjohtajaksi!!! En halunnut edes ajatella Tuomiojan valituksi tulemista...kyllä niitä vanhoja patuja on ihan tarpeeksi nähty. En mitenkään väheksy vanhempien kokemusta ja tuntemusta, mutta ilomielin näen, että nuoremmillekin annetaan mahdollisuuksia. Ja olen todella tyytyväinen, että valituksi tuli nainen!
Jutta Urpilainen ilmoitti vierailevansa oppilaitoksissa kertomassa nuorisolle osallistumisesta päätöksentekoon. Hieno ja kannatettava ajatus!
Turhaan vaan tiedotusvälineet ja keltainen lehdistö nyt yrittävät uutisoida Jutan saaneen aikaan ilmiriidan Vanhasen kanssa. Ei kai nyt ihan niin dramaattista.. aivan höpö höpöä ja kärpäsestä yritetään tehdä härkänen. Ja ei sillä Vanhasellakaan nyt ihan putkeen ole mennyt tuon vaalirahasotkun kommentoinnit.

Harmaata ja märkää, ei siis tunnu yhtään kesältä. Töihin kuljen kävellen, että mies+lapset eivät jää autotta, ja tällä viikolla on joka aamu ollut märät sukat ja housunlahkeet. Onneksi viime viikonloppuun sattui mukavan lämmintä,mies oli poikien kanssa Powerparkissa ja minä ja kuopus vietettiin laiskaa päivää aurinkoa ottaen.