Huomenna se suvivirsi taas kerran soi ja kesä alkaa. Lomaa tänä kesänä ei minulla ole tiedossa, kesä- ja heinäkuu kuluvat työharjoitellessa K-Supermarketissa. Mutta lomattomuus ei haittaa laisinkaan, olenhan useita vuosia lasten kanssa kotona ollessa kesät saanut lomailla. Jännityksellä aloitan 2.6. harjoittelun...tosi mukavaa on mennä uuteen paikkaan!

Stakesin messut Jyväskylässä olivat ja menivät. Tapasin monia tuttuja ja uusia asioitakin tuli opittua. "Naurukouluttaja" Vesa Karvinen oli hauska puheissaan, opettelimme hiukan joulupukkinaurua sekä myös sydämellistä naurunhohotusta. Oikein piristävää nauraa oikein ohjeiden kera! Tapani Kiminkistä en ehtinyt kuulemaan, koska meidän lautakunnan oma seminaari oli juuri samaan aikaan torstaina 22.5. Seminaari oli täyttä tavaraa, työntekijät olivat tehneet ison työn valmistellessaan meille lautakunnan jäsenille esityksiä ensi vuoden talousarviota varten. Vielä ei ollut päätösten aika, vaan nyt asioita vielä valmistellaan ja kesäkuun kokouksessa jatketaan.

Huomenna kaivan taas kerran vanhan uskollisen tarjoilijanhameeni kaapista ja menen tuttavaperheen tyttären ylioppilasjuhliin  tarjoilemaan.  Kotona pidettävät juhlat ovat aina niin mukavia ja leppoisia, siis tiedossa kiva päivä skumppaa kaadellen ja kahvia keitellen. Mies menee lasten kera kevätkirkkoon vuorostaan, jännityksellä odotan esikoisen ensimmäistä numerotodistusta!