Huomenna vien lapset aamulla Jyväskylään, sieltä he jatkavat matkaa Mikkeliin. Serkkuni, joka on myös keskimmäiseni kummisetä, vie lapsemme
huvipuistoilemaan tyttöystävänsä kera jo kolmatta kesää. Se on mukavaa! Tänä vuonna menevät kuulema Tykkimäelle, jota nuorimmaiseni kylläkin kutsui sinnikkäästi Pyykkimäeksi...kuuli radiomainoksen hieman väärin, eikä voinut uskoa vaikka kuinka vakuuttelin paikan olevan Tykkimäki.

Itse aion viettää hiukan vapaapäivää kaupungilla, ehkä käyn hyvän ystäväni kanssa syömässä jossain ravintolassa ja saatan jäädä yökyläilemäänkin, jotta voimme yömyöhään rupatella ja sen sellaista. Katsotaanpa  sitten huomenna, mitä teen... en suunnittele liikaa, eihän se silloin olisi vapaapäivä!

Työharjoittelu on sujunut aika mutkattomasti, välillä on vähän heittopussimainen olo... harjoittelijaahan voivat kaikki pompotella kysymättä ensin, onko jo annettu jotain tekemistä/muita ohjeita. Eivät toki kaikki toimi näin, mutta jotkut. Asiakkaat ovat päivän kohokohta, kyllä se vaan niin on, että erilaisia ihmisiä on niin hauska tavata ja seurailla. Ihmiset on parasta!